Изпълнението на европейския проект Преход на възможностите“ продължава с второ събитие

...
Изпълнението на европейския проект Преход на възможностите“ продължава с второ събитие
Коментари Харесай

Как могат да се реализират възможностите за справедлив преход в Стара Загора?

Изпълнението на европейския проект „ Преход на опциите “ продължава с второ събитие в Стара Загора. „ Бранд Медия България “ и Агенцията за районно икономическо развиване (АРИР) провеждат взаимно кръгла маса, на която в дълбочина да бъдат дискутирани опциите за обективен преход в района, който ще е най-засегнат от енергийния преход.

Събитието ще се организира на 27-ми март в конферентна зала 1 на хотел „ Верея “. Регистрацията стартира в 11:00 ч., а откриването – в 11:30 ч.

Кръглата маса „ Реализиране на опциите – Стара Загора “ ще инициира обществен разговор с локални представители, които могат да допринесат за обективен преход със лични хрумвания и планове.

Лектори ще бъдат представители на локалните и районните управляващи, на работодателите, на синдикатите, на просветителните институции, на гражданския бранш, както и на държавни институции и проучвателен организации от района. Участниците ще беседват в границите на тематични панелни полемики по обществени и стопански тематики от районен темперамент. Всички записали се участници от публиката ще бъдат дейни участници в полемиката.

Дискусията  ще стъпи на резултатите от Конференция „ Преход на опциите – Стара Загора “, която се организира на 29-ти февруари в Тракийски университет, като ще даде опция на участниците да споделят визията си за оправянето с най-важните и неотложни въпроси за района на Стара Загора.

В тази връзка каним всички заинтригувани страни от района да се причислят към диалога. Събитието е отворено и без такса за присъединяване. Капацитетът на залата е стеснен, по тази причина записването е наложително на този линк.

Съфинансирано от Европейския съюз. Изразените възгледи и отзиви обаче принадлежат напълно на техния(ите) автор(и) и не отразяват безусловно възгледите и мненията на Европейския съюз или на Европейската комисия. За тях не носи отговорност нито Европейският съюз, нито Европейската комисия.

Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР